lenteconcert met primeurs

Zes jonge trommelaars versterken harmonie Willen is Kunnen

Lochristi - DSC_2763

Zaterdagavond (19u30) geeft de Koninklijke Harmonie 'Willen is Kunnen' uit Lochristi haar eerste van twee lenteconcerten in het Uyttenhovecomplex. Met enkele primeurs.
Meest opvallend is natuurlijk het nieuwe uniform, en we kunnen u geruststellen: het is gisteravond aangekomen. In lange rekken, netjes ingepakt, hingen een goede 50-tal outfits te wachten in Uyttenhove. 

Ook nieuw is de inbreng van zes jonge trommelaars, onder leiding van onderdirigent Tonny Van De Voorde. Op de foto (van links naar rechts) herkent u Jutta, Gemma, Tonny, Stef en Katrijn. Op de voorgrond Robbie Slos. Stijn ontbreekt nog, maar die was op de generale repetitie ziek. 

DSC_2764 Het verhaal van Robbie Slos is dan ook weer speciaal, want hij is de zoon van Sofie Vermeulen (dwarsfluit) en de kleinzoon van Etienne Vermeulen (klarinet).Alhoewel hij pas 8 jaar is, stapt hij al 4 jaar met de harmonie mee als tamboer-majoor. Nu voegt hij zich dus voor het eerst bij de trommelaars.

Nog opvallend: in de namenlijst van de muzikanten staan er maar liefst zes Van De Voordes... en ze zijn allemaal familie van elkaar. En er kan er nog altijd eentje bij, want de presentatie is vanavond en morgen in handen van Nancy Van De Voorde.

Wat? Lenteconcert 'Music Live XVI' , Koninklijke Harmonie 'Willen is Kunnen'
Waar? Uyttenhovecomplex, Zavel Zeveneken
Wanneer? zaterdag 7 maart 19.30 uur en zondag 8 maart 15.00 uur
Prijs?  € 7

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio