het gras is weer groen

Provinciaal voetbal: FC Destelbergen speelt topper tegen KVV Zelzate

Provinciaal voetbal: FC Destelbergen speelt topper tegen KVV Zelzate

Foto: gia

Destelbergen - Wellicht wordt er dit weekend eindelijk weer normaal gevoetbald. FC Destelbergen mag zich meteen opmaken voor een topper, thuis tegen het derde geklasseerde KVV Zelzate. 'De voorbereiding verliep door de weersomstandigheden niet ideaal', aldus trainer Van Der Vreken die aan zijn vierde seizoen FCD bezig is, maar nog geen zicht heeft op de toekomst. Het belooft morgen een spannende partij te worden, want beide teams kunnen zich geen puntenverlies veroorloven als ze in het spoor van leider Merendree willen blijven.

 In derde provinciale B trekt KFCHeusden morgen naar Serskamp-Schellebelle. KFC is ondertussen op de elfde plaats verzeild, Serskamp-Schellebelle staat zevende. Een duel in de middenmoot, dat alle kanten uitkan.

Onze derde vertegenwoordiger, VS Destelbergen staat alweer voor een moeilijke klus. Zij trekken morgen naar Meerdonk, dat zich stevig in de subtop van vierde provinciale E heeft genesteld. VSD verkeert zoals bekend in acute puntennood, en staat op de voorlaatste plaats.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio