volg ons parcours

Gentse Feestenstoet: zo kan u hem niet missen

Gent - Iedereen zeurt er elk jaar over dat het weer niets was, maar toch verdringen zich straks duizenden mensen om er alles van te zien: de Gentse Feesten Parade 2010. Het begin van de Feesten, daar bent u dus best bij. Want wanneer het niet 'echt' begint, kan het toch ook nooit eindigen. Met de drukte moet u zelf maar omgaan, maar wij tonen u hier al waarlangs het feestgedruis komt.

Om 14.00 uur begint het in de Rodelijvekensstraat, en zo naar het SluizekenOudburg, Kraanlei, Kleine Vismarkt, Groentenmarkt, Korenmarkt (alwaar u onze tienpleinenfotograaf Brecht Herman voor de lens kan lopen),  Klein Turkije, Gouden Leeuwenplein, Emile Braunplein (waar het stadsbestuur zijn zitje dit jaar weer inneemt), Botermarkt, Belfortstraat, Bij Sint-Jacobs en Steendam. Alwaar het spektakel ophoudt.

Als u alles heeft gezien, kan u oordelen over 37 acts, gaande van Belleman Willy Van de Putte tot en met de Propere Fanfare van de vieze gasten en de Kinderfanfare Goeste Majeur. Afgaande op de naam van de laatste deelnemers wordt het dus zeker een lange stoet!

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio