de kledinglijn doorgelicht

Carine showt de azuurblauwe Andrea Tafi outfit van Forza Picasso

Carine showt de azuurblauwe Andrea Tafi outfit van Forza Picasso

Foto: LLL

Lochristi - Een wielerploeg zonder eigen outfit is natuurlijk geen zicht. Ook daar heeft Forza Picasso werk van gemaakt. De heren en dames gaan gekleed in de Italiaanse kledinglijn van een bekend (oud-)renner, Andrea Tafi. En wij lieten natuurlijk de eer aan een dame om daarover te oordelen.

 'De outfit heeft een origineel design, zit gemakkelijk en licht, en de stof is van zeer goede kwaliteit', zegt Carine Lootens(52). 'Het azuurblauw harmonieert zeer goed met het wit en rood, de kleuren zijn opvallend - wat ondermeer in het verkeer belangrijk is - zonder dat het op een bedrukte krantenboetiek lijkt', zegt de dame die zich pas drie maanden ingespannen heeft om te beginnen koersen.

Niet dat Carine niet sportief is: ze gaat al spinnen, springt op allerhande fitnesstoestellen en doet ook mee aan borst-buik-billen-toestanden. 'Nu was het de moment om ook op de fiets te springen, net als mijn echtgenoot Guy Geirregat', zegt ze. Guy mag zonder valse bescheidenheid al gerust een 'echte' genoemd worden. Of ze voor samen uit en samen thuis gaan? 't Is te hopen', lacht Carine, vooraleer ze de fietsschoentjes in de pedalen laat klikken.'

Een wielerploeg moet natuurlijk ook gesponsord worden. Kwestie van volledigheid krijgt u ze hier nog één keer (de laatste keer, jongens!) op een rijtje: naast Imalink, Aqua Libre, Fietsen Frank, Brasserie Reinaert uit Destelbergen en Mido voetbalstages prijkt ook Sfeercafé Picasso op de mooie koerstruitjes en -broeken. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio