VANAF MAANDAG EXCLUSIEVE REEKS IN AANLOOP NAAR OKTOBER

Gemeenteraadsverkiezingen 2012: Uw gemeentesite bevraagt de partijvoorzitters

Gemeenteraadsverkiezingen 2012: Uw gemeentesite bevraagt de partijvoorzitters

Foto: Geert Herman

Destelbergen - Minder dan negen maanden scheiden ons van de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeentesites van De Gentenaar en Het Nieuwsblad houden vanaf nu de vinger aan de pols van het lokale politieke leven. Vanaf volgende week brengen we u een eerste stand van zaken voor Destelbergen en Heusden. Wij vroegen ons de voorbije dagen af: hoe kijken de partijvoorzitters van de afdelingen in Destelbergen terug naar de voorbije legislatuur, en hebben ze al een idee wat hen te wachten staat? Wij legden hen een aantal vragen voor. Over hun inbreng in het beleid, hun gloriemomenten en hun teleurstellingen. En vooral over hoe en met wie ze om de gunst van de kiezers gaan dingen in oktober. Hun antwoorden leest u vanaf maandag op de beste nieuwssite van Destelbergen-Heusden.

Maandag starten we onze reeks met Emmanuel Anciaux  (N-VA), dinsdag mag u de visie van CD&V-voorzitter Gerard Debrauwer verwachten, woensdag leest u meer over het Vlaams Belang van Geert Goubert, donderdag laten we de SP.A bij monde van Didier Baert aan het woord, vrijdag mag Groen zijn kijk op de gemeentepolitiek uiteenzetten, en zaterdag sluiten wij onze reeks af met de Open VLD van Yves De Lausnay.

Uw reacties op de respectieve partijstandpunten zijn volgende week natuurlijk welkom op destelbergen@gentenaar.be, op voorwaarde dat u op een constructieve manier meedenkt en mee commentarieert. De bal spelen in plaats van de man dus.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio