Dance-Revolution zorgt voor kleur in Capitole

Gent - Dansschool Dance-Revolution onder leiding van Angelique Merre brengt morgen twee voorstellingen van het dansspektakel ‘Colors’ in de Capitole in Gent. De dansers van de school met afdelingen in Sint-Amandsberg, Destelbergen en Laarne zijn altijd vrolijk en houden van kleur in hun leven. Een boze tovenaar gaat daar niet mee akkoord, en wil van hun show een grijze bedoening maken. Hoe dat afloopt kan u zien in een matinee om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 18.30 uur.

 ‘Zeven jaar geleden wou ik als regente Lichamelijke Opvoeding nog wel iets extra doen in mijn vrije tijd. Ik hou van nieuwe uitdagingen en kan niet echt stilzitten, daarom startte ik zelf een kleine dansschool’, vertelt Angelique Merre. ‘Ondertussen zijn er bijna 400 dansers lid van onze school en zijn er elf lesgevers om kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen hun talenten te laten ontwikkelen. Dance-Revolution zorgt op drie locaties in het Gentse voor opleidingen kinderdans, clipdance, jazzdance, hip-hop en musical dance. Voor het wervelende spektakel van morgenavond is de parterre en het eerste balkon van de Capitole al zo goed als volzet. Voor al onze enthousiaste dansers wordt het zonder twijfel het hoogtepunt van het jaar waarop  ze zich al maandenlang hebben voorbereid.’


Voor de middagvoorstelling van ‘Colors’ van Dance-Revolution gaan de deuren open om 14.00 uur, de show start om 14.30u. De avondvoorstelling begint om 18.30 uur, en de deuren zijn open vanaf 18.00 uur. Tickets zijn nog verkrijgbaar aan de kassa van de Capitole op het Woodrow Wilsonplein in Gent. 16 euro voor volwassenen, 9 euro voor kinderen tot elf jaar.
 
Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio