donderdag 19 april om 19.30 uur

Gemeenteraad buigt zich over aankoop gronden carpoolparking Dendermondesteenweg

Gemeenteraad buigt zich over aankoop gronden carpoolparking Dendermondesteenweg

Foto: if

Destelbergen - Donderdag aanstaande buigt de gemeenteraad van Destelbergen zich over de agenda van april. Het college en de raadsleden stemmen ondermeer over de aankoop van de gronden voor de carpoolparking op de Dendermondesteenweg en nemen princiepsbeslissingen over het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan voor de KMO-zone Damstraat en het woonuitbreidingsgebeid Kleingentstraat-Kouterstraat-Sint-Pietershofstraat en Dendermondesteenweg.

Daarnaast wordt ook het politiereglement ter bescherming tegen brand- en paniekrisico's bij publieke evenementen onder de loupe genomen, net als de veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van installaties met petroleumgas, aardgas of elektriciteit.

 
Het college hoopt ook de lastvoorwaarden en de gunningswijze voor een studieopdracht ronde het project De Kollebloem goed te laten keuren.
 
De gemeenteraad in de raadzaal van het gemeentehuis, Dendermondesteenweg 430  in Destelbergen is vanaf 19.30 uur voor het publiek toegankelijk. Altijd interessant in het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen over een kleine zes maanden.
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio