Een bomvol Jeugdhuis De Beeste genoot van Franse chanson met Oeschaert, in de hangar van Heeze was er percussie en dans met Les Afrodisiacs. Misschien goed voor uw liefdesleven, maar vooral West-Afrikaans getint met de onvermijdelijke djembé uit Guinea en Mali, hier ondersteund met drum en basgitaar.

In de tuin van de pastorie werd er ondanks het relatief vroege uur en de geur van hotdogs intieme jazz van John Ghost gespeeld. Niet op de plek in de tuin waar het eerst gepland was, want daar had de wind al bezit genomen van een tentje. Het jazzcombo vond uiteindelijk een onderkomen in de serre waar de kar en het buxuspaard van Charles Vuylsteke hun vaste plek hebben. Met de druk bezochte tentoonstelling van onze eigen kunstenaars in Orphanimo en het openluchtspektakel van het LISSF erbij is het eerste weekend van Kunst Omdat het Moet in elk geval goed van start gegaan.

Morgenavond doet KOM Zeveneken aan, met Verrassend 7eken. Onverwachte performances op onverwachte locaties in onbekend Zeveneken. Wie het mysterie mee wil ophelderen, moet erbij zijn vanaf 19.30 uur aan de kerk. 

 

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio