online reserveren is nu al mogelijk

Vanaf nu kan u een balletje gaan slaan op tennisvelden Sportpark Bergenmeersen

Vanaf nu kan u een balletje gaan slaan op tennisvelden Sportpark Bergenmeersen

Foto: co

Destelbergen - U kon het hier al eerder lezen: de tennisvelden aan het jeugd- en gemeenschapscentrum in de Kerkham in Destelbergen zijn sinds kort in gebruik genomen door tennisclub Racso,maar vanaf nu kan u er als privé-persoon ook rustig uw backhand- en forehandtechniek gaan verfijnen. De sportdienst van Destelbergen staat in voor de reservaties,die vanaf vandaag online kunnen gebeuren.

Op de gemeentelijke website www.destelbergen.be., klikt u via 'vrije tijd', en 'sport' door naar 'tennis' en zo belandt u op de webpagina 'verhuur tennisterreinen. Inwoners betalen 10 euro per uur per terrein, niet-inwoners 15 euro. De sportdienst vraagt  om minimum een week vooraf te reserveren en binnen de twee werkdagen volgt de bevestiging van reservatie.


'Het is zeker niet onze bedoeling om tennisclub Racso concurrentie aan te doen. Daarom staat in het reglement dat particulieren niet gedurende opeenvolgende weken op hetzelfde tijdstip een terrein kunnen reserveren. Voor sportievelingen die op regelmatige basis willen tennissen,  is het voordeliger om lid te worden van de tennisclub', aldus sportschepen Carolien Ongena.
 
De aanleg van de zeven buiten tennisterreinen is de eerste fase in de realisatie van het sportpark Bergenmeersen. In de zomer wordt gestart met de ruwbouwwerken van de sporthal en tennishal. Op de sportsite worden 160 parkeerplaatsen voorzien. Als alles volgens de geplande timing verloopt, zullen de werken voltooid zijn midden volgend kalenderjaar.
 
Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio