WIN. De eerste tien duokaarten voor de 47ste Tuindagen

WIN. De eerste tien duokaarten voor de 47ste Tuindagen

Graaf Renaud rechts op de foto, maar wie is de dame waarvoor hij het peterschap op het LISSF heeft aanvaard Foto: GHL

Lochristi - Altijd iets te doen in Lochristi. Een understatement, vraag het maar aan onze redactie. Onze internationale kunstenaars zijn het land nog niet uit, of we richten al onze blik in een andere richting: de 47ste Tuindagen in het Park van Beervelde van 11, 12 en 13 mei. Lezers die er op onze kosten naartoe willen, richten best hun blik op onze site, want elke dag geven we tien duokaarten weg.

Wat u voor de eerste tien vrijkaarten moet doen? Mailen naar dit adres, met het antwoord op een eenvoudige vraag. Vandaag blijven we daarvoor nog even bij het LISSF, trouwens. Van welke kunstenares prijkt er vanaf volgende week een werk in het Park van Beervelde? Uw antwoord verwachten we voor zondagmiddag 6 mei om 12 uur.

Opgelet: elke dag beginnen we gewoon opnieuw. Wie de eerste keer niet bij de gelukkigen is, heeft de volgende keer (maandag) een nieuwe kans. Nog belangrijk: alleen mails waarin u ook uw thuisadres vermeldt, komen in aanmerking. Af en toe zijn we ook eens mild op een ongewoon moment... u houdt Lochristi Blogt dus best goed in de gaten!

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio