kandidaten voor de titel van 50ste aardbeienprinses van Beervelde

Valerie Dewaegemaeker heeft nu al spijt dat ze er niet vroeger aan begon

Valerie Dewaegemaeker heeft nu al spijt dat ze er niet vroeger aan begon

Foto: Daina

Lochristi - Zondag 20 mei kiest K.V.A.B.O. de vijftigste Beerveldse aardbeienprinses in Danstheater Feestpaleis. Komend weekend maken de acht finalisten hun opwachting in het Park van Beervelde, maar wij stellen de dames nu al één voor één aan u voor. Valerie Dewaegemaeker(29) uit Zwevezele heeft nu al spijt dat ze er nooit vroeger aan begonnen is.

 'Mijn grootste troef om de titel binnen te halen is zeker niet mijn leeftijd', lacht Valerie, die er al (of nog maar) 29 is, en daarmee de meest ervaren dame in het gezelschap is. Van opleiding is ze schilder, en meedoen aan de aardbeienprinsesverkiezing is voor haar gewoon een uit de hand gelopen grap, omdat ze nu eenmaal een onweerstaanbare drang heeft naar alles wat met aardbeien te maken heeft.

Zelfrelativering is al een van de kwaliteiten van Valerie want over haar talenkennis zegt ze: 'die reikt maar zo ver als de aardbeien van België. Niet ver dus, want ze zijn te lekker om ze te laten gaan', filosofeert ze. Muzikale smaak mag je haar zeker meegeven, want haar laatste favoriete concert was dat van Moby. 'Spijt heb ik vooral van het feit dat ik het missleven niet vroeger leren kennen heb, en ook wel van een aantal partners die al de revue passeerden', bekent ze.

Ondertussen is ze  ook finalist Miss Glamour West-Vlaanderen 2012, en heeft ze de smaak te pakken. Fotoshoots, figuraties in Code 37 - let trouwens op haar fysieke gelijkenis met Veerle Baetens én ooit 'ondanks haar leeftijd' nog eens de top-3 halen in een missverkiezing zijn haar belangrijkste doelstellingen in het leven.  

Gooi je ervaring in de strijd, Valerie, en laat Beervelde zien dat je als late twintiger nog je vrouwtje kan staan op het podium van Danstheater Feestpaleis. Stemmen voor Valerie kan ook, via deze link.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio