Kandidaten voor de titel van 50ste aardbeienprinses van Beervelde

Debbie Rogiest: Ik wil weer de titel met het lekkerste fruit ter wereld verdedigen

Debbie Rogiest: Ik wil weer de titel met het lekkerste fruit ter wereld verdedigen

Foto: Daina

Lochristi - Zondag 20 mei kiest K.V.A.B.O. de vijftigste Beerveldse aardbeienprinses in Danstheater Feestpaleis. Komend weekend maken de acht finalisten hun opwachting in het Park van Beervelde, maar wij stellen de dames nu al één voor één aan u voor. Debbie Rogiest is al een oude bekende: twee jaar geleden werd ze eerste eredame, en daarom waagt ze nog eens haar kans.

Goede geesten keren terug, ook naar de verkiezing van de Aardbeienprinses van Beervelde. Een compliment voor de organisatie dus, want de goedlachse Debbie Rogiest (25) is er ook weer bij. De logistiek bediende houdt zich in haar vrije tijd vooral bezig met koken en voetbal kijken, en heeft momenteel de handen vol met haar puppy die manieren leert in de hondenschool.

Met haar diploma secretariaat-talen spreekt ze Engels, Frans en een beetje Duits, en straks waagt ze zich ook nog aan Italiaans. Haar lectuur beperkt zich op dit moment tot vakliteratuur over hondjes, en als megafan van Lady Gaga pikte ze dit jaar al twee van haar optredens mee. 'En daar kan echt niks tegenop', zegt Debbie.

Onrealistische eisen stelt ze niet aan het leven: gezond en gelukkig blijven, samen met de mensen die ze liefheeft, lijkt ons een nobel en haalbaar doel. Groene vingers heeft ze niet, dat laat ze liever over aan vakmensen, maar ondertussen weet ze als eerste kandidate wel dat je aardbeiplantjes in september in de grond moet steken, als je straks de zoete bezen wil plukken. Haar affiniteit met de aardbei ligt ook voor de hand, want Debbie draagt het liefst rood.

Rood,blauw of groen, zorg er gewoon voor dat je je droom, ambassadrice van het lekkerste fruit ter wereld, op 20 mei in Beervelde kan waarmaken, Debbie.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio