kapsalon de cliént en guarda la fotografia werken samen campagne uit.

Miss België 2007 Annelien Coorevits nieuw gezicht van Royal Ballerinas

Annelien Coorevits, Miss België 2007, wordt het nieuwe gezicht van Royal Ballerinas, de webboetiek met vooral ballerinaschoenen van twee dames uit de Bosakkers in Lochristi. 'Annelien past perfect bij het imago dat wij willen uitstralen. Een zelfbewuste jonge vrouw, die weet wat ze wil. Ze was onmiddellijk heel enthousiast over ons voorstel. Bovendien houdt ze van schoenen, zowel van ballerina's als van heel hoge hakken', zegt medezaakvoerster Tania Berkovitch. Vandaag werd de hele campagne ingeblikt bij Filip Naudts van Guarda La Fotografia.

Annelien Coorevits werd al sinds deze ochtend acht uur in de studio van Filip Naudts onder handen genomen door Tim en Carine van Kapsalon De Cliént. 'Voor de eerste fotoshoot krijgt Annelien een  heel lange vlecht in haar haar verwerkt, met een basis make-up. Na de middag pakken we het dan heel anders aan. Filip Naudts krijgt dan een gerestyled model met een heel wijd kapsel en een opzichtige make-up voor zijn lens', klonk het deze morgen.

Voor de fotoshoot hadden Tania en Annick een hele collectie ballerina's in bonte kleurtjes mee, waarmee de fotograaf in overleg met Annelien creatief aan de slag kon gaan. Het resultaat van beide fotosessies ziet u heel binnenkort op posters, drukwerk, publiciteitsfolders en natuurlijk ook op de website van Royal Ballerinas zelf. 

Voorlopig blijven beide vriendinnen zich toeleggen op hun webshop, al sluiten ze niet uit dat ze ooit nog eens naar een echt winkelpand uitkijken. Wie dat wil, kan ook met hen een afspraak maken op het thuisadres van hun bedrijfje. De zaak is tot eind juni op zaterdagmiddag ook open van 14 uur tot 18 uur. Hun site vindt u via deze link. Het fotowerk van Filip Naudts kan u dan weer hier bewonderen.

Lochristi Blogt pikte deze morgen een stukje van de making of van de campagne mee in de studio van Guarda La Fotografia in de Koning Albertlaan.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio