een avond vol animatie en hapjes

De Kring en Sjappoo steken tandje bij voor de grote EK-finale Spanje - Italië

De Kring en Sjappoo steken tandje bij voor de grote EK-finale Spanje - Italië

Foto: GHL

Lochristi - De Kring heeft nog maar eens 'zijn' voetbalfinale binnen. Voor de derde opeenvolgende keer staat Spanje zondagavond in de allerbelangrijkste match van een groot tornooi. Gert en Mieke gaan er samen met 't Schoenlapperke dan ook alweer een lap op geven. Twee tv-schermen binnen en één scherm buiten in een tentje zorgen ervoor dat u geen enkele fase van de zuiderse finale tussen Spanje en Italië moet missen. En honger hoeft u ook al niet te hebben.

'Vanaf 19.00 uur starten we met animatie en de voorbereiding voor de match', laat Gert ons weten. 'Behalve drie schermen voorzien we ook muziek, en uiteraard is er voor iedereen tapas. Er zal ook aan een bar buiten getapt worden. 't Schoenlapperke maakt paella klaar voor iedereen, en in de rust is er gratis witte wijn geschonken door Camping De Waele. Met honger hoeft u in geen geval naar huis te gaan, want Tweety komt ook ter plaatse knapperige frietjes bakken.'

Daarvoor hoeft u allemaal niks te betalen, maar wie dat wil kan lotjes kopen aan een euro, om één en ander te bekostigen. Daarmee kan u trouwens diezelfde avond nog fijne prijzen winnen, waaronder een gigantische ham, wijn en cava.

 

Ook in Beervelde is er een café waar ze voor Spanje supporteren: de Sjappoo, bij Marc en Maryvonne. Ook daar hapjes en cava, en uiteraard televisie!

 

 

 


 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio