Spaans feestje in De Kring en de Sjappoo, treurnis in De Zoeten Inval

Met de finale tussen Spanje en Italië hadden we weer drie cafés in Lochristi die meededen tot aan de eindmeet van het Europees Kampioenschap. 'Sjappoo' en 'De Kring' konden uiteindelijk juichen nadat Spanje met een stevige 4-0 zege voor de derde opeenvolgende keer een beker van een groot tornooi mocht in de lucht steken.

Lochristi Blogt was zondagavond ook in het verliezende kamp, in De Zoeten Inval, waar ze  met goede moed aan de partij begonnen na de euforie om de uitschakeling van de Duitsers. De vreugde sloeg al vlug om in ontgoocheling en later verbijstering, nadat bleek dat de Squadra Azzura meer dan een maatje te klein was voor Spanje.

Dat zorgde dan weer voor een heuglijk feestje in De Kring, waar zowel binnen als buiten werd gevierd. Klik en kijk hoe voetbal mensen dichter bij elkaar brengt, zowel in  vreugde als in ontgoocheling. 

In de Sjappoo in Beervelde waagde zich maar een Italië-suppor(s)ter, maar  de dame in kwestie zorgde meteen voor heel wat plezier. Toen Spanje  in de eerste helft al een tweede treffer aantekende, was de treurnis nabij.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio