tom schiettecat krijgt algemene leiding over de feestarchitect en biznis hotel

Vernieuwd management voor De Feestarchitect

Lochristi - Enkele maanden geleden kon u hier nog lezen dat De Feestarchitect Christ Schepens het Biznis Hotel in Lokeren had overgenomen. Met het oog op de verdere uitbouw van beide bedrijven heeft de succesvolle ondernemer uit Lochristi nu Tom Schiettecat als algemeen directeur aangeworven. Schiettecat was de voorbije negen jaar werkzaam bij de Unie van Zelfstandige Ondernemers (UNIZO).
De voorbije vier jaar was Schiettecat algemeen coördinator van de dienst UNIZO
Events. Vanuit die functie werkte hij regelmatig samen met De Feestarchitect. 'Daardoor was ik al een tijdje vertrouwd met de werking van het bedrijf. Ons doel is niet de grootste te worden, maar wel één van de besten', reageert de nieuwe algemeen directeur.
 
Het familiebedrijf van Christ Schepens startte in 1996 met de organisatie van barbecues en recepties en breidde zijn cateringaanbod voortdurend uit. Op dit moment is het een KMO met 22 voltijdse arbeidskrachten en een eigen ploeg van 100 extra medewerkers die instaan voor de bediening en de logistiek. In 2011 werd een nieuw bedrijfsgebouw in Dorp-Oost in gebruik genomen, en dit jaar volgde de overname van het Biznis Hotel op de Zelebaan in Lokeren.
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio