definitieve selectie bekendgemaakt

Vijftien Gouden Buffalo Kids trainen zondag met het eerste elftal van KAA Gent

Vijftien Gouden Buffalo Kids trainen zondag met het eerste elftal van KAA Gent

Foto: Geert Herman

Gent - Meer dan vierhonderddertig jonge Buffalo's deden mee aan de 'Gouden Buffalo Kids'-wedstrijd van KAA Gent en De Gentenaar. Het lot moest uiteindelijk beslissen over de vijftien gelukkigen die zondag hun hartenwens in vervulling zien gaan: een kwartiertje meetrainen met de 'echte' Buffalo's en als kers op de taart deelnemen aan een penaltyshoot in het Ottenstadion. De selectie van de 'Gouden Buffalo Kids' die zich nu al mentaal en fysiek mogen voorbereiden op hun 'jour de gloire' vindt u hieronder.

Gejuich mag nu spontaan weerklinken bij Kobe Bemelmans (Gent), Chloë De Backer (Leeuwergem), Yasin El Ghazali (Gent), Laure en Alex Heyndrickx (Drongen), Jeroen Mestdag (Landegem), Viktor Raes (Lochristi), Jarno Stalpaert (Sleidinge), Cas Van Eeckhout (Drongen), Steffen Thienpont (Merelbeke), Andres Van Heyste (Gent), Sybren Vanspeybrouck (Deerlijk), Kamiel Vlerick (Gent), Lucas Waldorf en Keanu Billiet (Oostakker).  Zij kregen ondertussen al een mail waarin zij alle nodige info vinden voor komende zondag.

De Gentenaar speelt zondag natuurlijk ook kort op de bal. Op onze website mag u heel wat foto's en bijdragen verwachten over de (eerste) Buffalohoogdag van deze Gentse Feesten.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio