28 teams in recreatieve quiz

De Jumpers springen meteen over tegenstand heen op De Grote Hoek

De wijkfeesten van de Grote Hoek in Beervelde gingen gisteren van start met een recreatieve quiz. Voor de derde editie daagden er maar liefst 28 teams op, waaronder ook nu weer enkele gereputeerde tegenstanders uit het streekcircuit. Voor u stopt met verderlezen, Kwistetwel heeft niet gewonnen. Veel moet u daar niet achter zoeken, want het lag gewoon aan het feit dat zij zelf de quiz hadden samengesteld.
De Jumpers, eerder al aan het feest in de Dorpsstraat en de Vogelwijk, gingen deze keer met de hoofdprijs lopen. Met een monsterscore van 192 op 200 mogelijke punten verwezen ze respectievelijk Aha Erlebnis en Miracoli naar de dichtste ereplaatsen. Opvallend was ook dat onze lokale politici plots heel erg geïnteresseerd zijn in het quizcircuit, maar dat zal wellicht te maken hebben met de festiviteiten van 14 oktober. Geen van hen kwam gisteren in aanmerking voor de eindzege, maar ze waren wel aan elkaar gewaagd. 
 
Vanavond is er vanaf 19 uur een eetfestijn op de Grote Hoek, gevolgd door een optreden van Rudy Clark en het komisch duo Lia Linda en Albert. Zondag is er dan een rondrit met oldtimertractoren en een sneukelfietstocht. Afsluiten doen ze met een grote bingo-avond. 
Ook morgen mag  u hier opnieuw beelden verwachten van een van de fijnste wijkkermissen van Beervelde.
 
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio