christiaan rul en chris dhooge na tien uur al triomferend over de streep

Lochristi stapt dapper door in de Dodentocht

Lochristi stapt dapper door in de Dodentocht

Foto: if

Lochristi - Terwijl u en ik misschien van een terrasje genoten en nu stilaan weer wakker worden op een zonnige zaterdagochtend, zijn tientallen Lochristinaren sinds gisteravond het beste van zichzelf aan het geven in de Dodentocht van Bornem. De jaarlijkse slopende wandeltocht over 100 km is gisteravond om 20 uur gestart, en het gros van onze dorpsgenoten is momenteel het controlepunt van 49,46 km gepasseerd. Christiaan Van Rul, over wie u hier al eerder een en ander kon lezen heeft rond 8.10u zelfs al het eindpunt bereikt, net als Zaffelarenaar Chris Dhooge. Een overzicht van stappend Lochristi vindt u hieronder.

 Karine Bauwens, Sabine Celie, Christophe Bral, J.P. Corveleyn, Ronny Cosijn (allen aan 49km), Marie-Thérèse Cozyns (60 km), Johan De Block (60km), Tom de Jaeger (49km), Martine De Landsheer (60km), Dario De Scheppper, Pascale Franceus (beide 49 km), Joyce Macphail (30km), Nathalie Ongena, Hugo Nobels, Bart Roland, Ingrid Van De Walle, Steven Van Hoecke, Euridice Van Hoye (alle aan 49 km), Marie-Claire Segers (54km), de zusjes An en Kathy Van den Bussche (zusterlijk samen aan 60 km), Krista Van den Abeele (strijd gestaakt aan 49km), Oscar Lelie (72km), Pieter Van De Voorde, Lander Lefevre (49 km), Pieter Van Herreweghe (39km), Joke Closse (strijd gestaakt), Marc Roland (66km), Patrick D'huyvetter (49km), Kathleen Rutten (49km), Inge Schepens (60km).

Opgelet: alleen wie ingeschreven is onder een van de vier deelgemeenten van Lochristi kunnen wij 'tracken'. Wandelaars van bij ons die om een of andere reden een andere woonplaats hebben opgegeven, vallen tussen de mazen van ons speurwerk. Met 10957 deelnemers bereikt de Dodentocht dit jaar een nieuw recordcijfer. Rond negen uur deze ochtend waren er al 70 stappers (of lopers in dit geval) aangekomen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio