Na de uiteenzetting van prof. Geuns was er een optreden van 'Jan en Alleman', en wie de professor even kent, kan het al raden: Jan Geuns was de violist van dienst. Tijdens de Stepafeesten kon u natuurlijk alle producten met de befaamde zoetstof consumeren, en dat gaat van de biertjes Stepa en Nog Eentje, tot limonades, desserts en pannenkoeken.
 
Professor Geuns had het in zijn dankwoord voor de familie Naudts over zijn rotsvast geloof in de commerciële kweek en de mogelijkheden van het fantastische plantje. Een bloemetje voor 
Leen had hij naar eigen zeggen gewoon uit de serres gestolen. Toch maar even checken vandaag.
 
't Schui Volk' zorgde voor Vlaamse folk, en werd versterkt met ons aller Christophe Versaevel, die van de gelegenheid gebruik maakte om tweemaal het 'Sing for the Climate'-lied te brengen. Kom ons dus niet vertellen dat u het nog niet kent, wanneer het op de open dag van de brandweer door honderden, misschien wel duizenden Lochristinaren zal worden gezongen. Een lokaal initiatief van onze eigenste Nieuwsbladsite van Lochristi trouwens. 
 
De opbrengst van de eerste Stepafeesten, waar ruim 500 bezoekers opdaagden, gaat naar DVC Het Heilig Hart, waar Ewoud, het zoontje van Patrick en Leen verblijft. Een familiekiekje met ook de dochters Liesbeth en Marijke vindt u trouwens in de uitgebreide fotoreeks van blogfotograaf Bennie Vanderpiete. 
 
 
 
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio