wie volgt dominique warnent op?

Picassofeesten beginnen met zoektocht naar nieuwe Voice Van Lo

Picassofeesten beginnen met zoektocht naar nieuwe Voice Van Lo

Foto: daina

Lochristi - Een tropisch weekend wordt het, en dat valt - toeval of niet - samen met een hele rist festiviteiten in Lochristi. Vanavond wordt er al afgetrapt voor de Picassofeesten met de zoektocht naar de tweede Voice Van Lo. 'Ook dit jaar hebben we twaalf kandidaten die op een ludieke manier en in verschillende afvallingsrondes onder elkaar zullen uitmaken wie de strafste stem van Lochristi heeft', zegt Benjamin Bundervoet.

Samen met u kijken we ernaar uit wie de verrassende winnares van vorig jaar, Dominique Warnent, opvolgt. Op uw favoriete site mag u alles uitvoerig in tekst en beeld verwachten. Wanneer de Voice zijn of haar trofee in ontvangst genomen heeft, is er ook nog een schlagernacht in café Picasso.

Zaterdag 18 augustus is er vanaf 14 uur een Bingonamiddag met pannenkoekenbak, en morgenavond gaan alle decibelmeters de hoogte in met Picasso Rockt. Het steviger werk van eigen bodem komt van Captain Free Lo, en van de Gentse groep The Vipers.

Zondag 19 augustus is er in de voormiddag een kaarttornooi manillen, en om 14 uur worden alle Buffalofans verwacht voor een signeer- en een fotosessie. Het moment om je blauwwitte clubliefde te komen uitschreeuwen.

Na de barbecue tussen 16.30 uur en 19.00 uur is er nieuw muzikaal vertier, met de Xeado Live Band en Lievin and his Band. Het hoogtepunt van de Picassofeesten wordt het optreden van Kurt Burgelman. Wie er vorig jaar bij was, herinnert zich wellicht het waanzinnige feestje dat toen gebouwd werd in en om de Picasso. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio