Terug naar de jaren 20 met de Winin' Boys in Zaffelare

Terug naar de jaren 20 met de Winin' Boys in Zaffelare

Koen, Frederik, Stephan en Marc, de Winin'Boys brengen u terug naar de jaren twintig van de vorige eeuw Foto: if

Lochristi - Retro - en daarmee bedoelen we écht retro - liefhebbers stippen nu al best 16 februari aan in hun agenda. Dan komt het muzikaal kwartet Winin'Boys naar zaal Redbarn - Spirit of Horses, op uitnodiging van Cultuur Zaffelare. Voor en na het optreden zijn er projecties van stille films, met live pianobegeleiding door Ronn Andriessen. Het kwartet brengt muziek uit de jaren 1910 en 1920 op ukulele, gitaar, mandoline, accordeon en contrabas.

Blues, wals, jazz, rags, van Europese origine of van over de grote plas, in trage en rappe versies: u heeft het maar voor het zeggen. Muziek van een eeuw oud,met veel goesting gespeeld bij het begin van deze eeuw. De stomme - of stille zo u wil - films die geprojecteerd worden, krijgen begeleiding van Ronn Andriessen, die als vaste pianist verbonden is aan het Filmmuseum van Antwerpen.

Wie de jaren twintig wil herbeleven op 16 februari om 20 uur in de westernsfeer van The Spirit of Horses, kan nu al kaarten in voorverkoop halen bij Skoebidoe. U betaalt nu 8 euro, op de avond zelf 10 euro. Ook via dit e-mailadres kan u al een optie nemen op muziek en film van een eeuw terug.

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio