actiedag op zondag 17 maart

Samen met IVAGO aan de slag: Destelbergen wordt helemaal schoon

Samen met IVAGO aan de slag: Destelbergen wordt helemaal schoon

Foto: ivago

Destelbergen - Over een drietal weken kan u meehelpen om Destelbergen kraaknet te maken. Zondag 17 maart 2013 wordt in samenwerking met IVAGO de grote 'Destelbergen helemaal schoon'-actie georganiseerd. En voor een keertje moet u niet wachten op de ophaaldienst of op het gemeentepersoneel, maar kan u met vrienden, buren, de jeugvereniging of de club een geliefkoosd stukje van Destelbergen of Heusden doen blinken.

IVAGO springt die dag natuurlijk bij met werkmateriaal, zoals handschoenen, grijpers, hesjes of zwerfvuilzakken. Aan het eind van de dag staan zij ook in voor het ophalen van de ingezamelde troep. Niet onbelangrijk is dat u die alternatieve zondag kan afsluiten met een vieruurtje of een aperitief, op kosten van IVAGO. Het nuttige aan het aangename koppelen, en omgekeerd.

Scholen uit Destelbergen en Heusden kunnen in de voorafgaande dagen zelf al een actie op het getouw zetten om hun buurt properder te maken. Wie het voelt kriebelen, kan zich nu al registreren op deze site. Uw Nieuwsbladsite is die dag uiteraard ook op ronde, om al dat noeste veeg- en opruimwerk in de kijker te zetten.

Wie nog meer informatie nodig heeft, kan ook bij de Dienst Leefmilieu zijn licht opsteken. Bellen naar 09 218 92 62 of mailen naar duurzaamheid@destelbergen.be. Met vereende krachten krijgen wij 'Destelbergen helemaal schoon' op 17 maart.

Uw Nieuwsbladsite zal die dag uiteraard ook van de partij zijn, om al dat poets- en opruimwerk in beeld te brengen. Alweer een kans om met je vereniging of je buurt in de kijker te komen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio