tweede zaak voor slager-traiteur de groote

Foodlounge vult nog maar eens een gat in de markt

Lunchen in een stijlvolle omgeving, zonder uren aan tafel te zitten en zonder te moeten inboeten aan comfort en gezelligheid. Dat is ongeveer het concept dat slager Filip De Groote vanaf vandaag aanbiedt in zijn nieuwe zaak Foodlounge, rechtover de slagerij waar nu ook een extra parking voor de klanten voorzien is. Tegen de middag liep de zaak al aardig vol, want jawel: dit bleek alweer een gat in de markt te zijn in Lochristi, waar we op het eerste zicht al alles hebben of hadden.

'Precies wat het moet zijn hé, dit hadden we nog nodig in Lochristi', aldus de tevreden zaakvoerder die het in de middagshift erg druk had om de handel en wandel van het keuken- en zaalpersoneel met allerlei tips in goede banen te leiden.

In brasserie Foodlounge kan u terecht voor belegde broodjes - die u ook online kan bestellen en afhalen en die in handige individuele doosjes verpakt worden - panini's, dagsoepen, allerlei croques en snacks, tot en met enkele stevige steakgerechten.

De vroegere telecomzaak is omgetoverd in een sfeervol etablissement, met passend gedempt en overwegend paars licht en zachte muziek, waarin de loungesfeer al meteen tot haar recht komt. De nieuwe horecazaak biedt plaats aan vijftig personen. Enkele hoge designtafeltjes aan de straatzijde worden aangevuld met tafeltjes voor vier aan de wand en enkele ruimere zithoeken met zicht op de toog, waar u ook gewoon een broodje of een gerecht kan afhalen.

Foodlounge in Dorp-West 79 a  is open van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 20 uur, op zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Zondag gesloten. Telefonisch bereikbaar op 09 360 15 32.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio