Battlefield: Hardline uitgesteld naar 2015

Battlefield: Hardline uitgesteld naar 2015

Foto: *

Electronic Arts is elk najaar aanwezig met een aantal grote games. Zo zijn er de gebruikelijke sportgames, zoals Fifa, maar dit jaar moest ook Battlefield: Hardline verschijnen. Dat is echter niet meer zo, want het spel is uitgesteld naar 2015.

Battlefield: Hardline is een game over flikken en bandieten, een andere richting voor de franchise die tot nu toe altijd op militaire leest gebaseerd was. Electronic Arts heeft echter besloten om het spel van oktober weg te halen en naar 2015 te brengen om zo meer zaken te kunnen verfijnen. Daarmee volgt het diens eigen vernieuwde aanpak voor de franchise, want men had gezegd sneller feedback van fans te willen gebruiken om de game te verbeteren, iets wat bij Battlefield 4 misschien niet gebeurde en heel wat kritiek opleverde. Hier is in elk geval een lijst met 10 zaken die men zeker wil verbeteren.

Een nieuwe releasedatum is er nog niet, maar men spreekt over "vroeg in 2015", dus een release in het eerste kwartaal voor dit schietspel lijkt waarschijnlijk.

Ook de RPG Dragon Age: Inquisition werd uitgesteld door EA

Win hier een gaming tablet

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees