11-jarige krijgt nieuwe Xbox van agenten na inbraak

Een aantal agenten uit het Amerikaanse Memphis in de staat Tennessee hebben hun goed hard getoond na een inbraak bij een gezin met een alleenstaande moeder. Bij de inbraak werden enkele bezittingen van de moeder gestolen, maar ook de Xbox van het 11-jarige zoontje. De agenten besloten daarbij om het kind een nieuwe Xbox te kopen, als soort kerstcadeau.

De agenten kwamen met het idee nadat ze de jongen enkele vragen hadden gesteld in verband met de inbraak. Daaruit bleek dat de spelconsole zowat zijn enige belangrijke bezit was. Toen ze vroegen of hij een nieuwe zou vragen aan de Kerstman, vertelde hij dat zijn moeder al haar geld nodig heeft om rekeningen te betalen en dat hij zelfs niet de moeite ging doen om het te vragen.

Daarop besloten de agenten om naar de dichtstbijzijnde gamewinkel te rijden, om daar een nieuwe console en enkele games te kopen. Toen de medewerker van de winkel hoorde waarom ze dat deden, besloot ook hij om de helft van de rekening te betalen. Met de nieuwe Xbox in de hand belden de agenten aan en vertelden ze aan de jongen dat ze een Xbox hadden gevonden en vroegen ze of het misschien die van hem was. Hij vertelde echter doodeerlijk dat die van hem ouder was en dat die van een ander moest zijn. Toen hem werd verteld dat hij hem toch mocht houden, waren er natuurlijk heel wat blije gezichten te zien.

Meer nieuws

RollerCoaster Tycoon, maar dan echt

Hooters opent Japanse arcadehal

Sony vond eigen 2015 beetje mager

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees