Bekend gamingforum offline na verhaal over seksueel wangedrag

Bekend gamingforum offline na verhaal over seksueel wangedrag

* Foto: *

Het forum NeoGAF, wereldwijd één van de grotere en betrouwbaardere gamingforums, is sinds enkele dagen offline nadat er een verhaal is opgedoken waarbij de eigenaar wordt beticht zwaar over de schreef te zijn gegaan.

De bal ging aan het rollen toen een vrouw enkele dagen geleden op Facebook uit de doeken deed hoe een man ongevraagd naakt bij haar in de douche was gekropen. Al snel bleek het te gaan over Tyler "Evilore" Malka, de oprichter en eigenaar van NeoGAF. De vrouw zweeg lange tijd over het voorval, maar na de gebeurtenissen met Hollywoodproducer Harvey Weinstein besloot ze toch naar buiten te komen met het incident.

Nadat het nieuws bekend werd, besloten heel wat moderators van NeoGAF om op te stappen, waardoor er al snel chaos ontstond op het forum. Kort daarna werd de website offline gehaald voor 'gepland onderhoud'. Momenteel is het niet duidelijk wat er met NeoGAF gaat gebeuren. Het was trouwens niet de eerste keer dat Malka opduikt in een verhaal rond seksueel wangedrag. In 2012 deed hij zelf uit de doeken hoe hij een vrouw in Spanje had betast.

Meer nieuws

Star Wars: Battlefront II toont singleplayer

Dashboard van Russische trucks laat je Tetris spelen

Man verkleed als Pikachu klimt over hek van Witte Huis

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees