SimCity-marketing tijdelijk stopgezet vanwege serverproblemen

SimCity-marketing tijdelijk stopgezet vanwege serverproblemen

Foto: *

Heel wat mensen keken uit naar de terugkeer van SimCity, het spel waarmee je burgemeester bent over je eigen stad en die naar eigen believen mag uitbouwen. Toch loopt de lancering niet zoals gepland en gehoopt.

Je kan SimCity immers niet zomaar spelen op je computer, want je moet steevast een verbinding hebben met het internet en met de servers van EA, de uitgever. Die laten het momenteel echter afweten omdat ze de toevloed aan spelers niet aan kunnen.

Dit is natuurlijk niet naar de zin van heel wat gamers, waarvan een deel zich eigenlijk afvraagt waarom ze niet gewoon in hun eigen virtuele stad kunnen prutsen zonder verbonden te zijn met het internet.

Electronic Arts lijkt nu te willen vermijden dat er nog meer mensen komen toestromen en dat die geconfronteerd worden met de serverproblemen. Er werd intern immers een mail rondgestuurd om te vragen de marketing voor het spel tijdelijk op te schorten via de eigen kanalen. "Ons marketingteam heeft hiermee een verantwoordelijke beslissing genomen, om de advertenties stop te zetten totdat we de problemen hebben opgelost", laat het bedrijf weten.

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees