Gratis game voor alle SimCity-spelers

Gratis game voor alle SimCity-spelers

Foto: *

SimCity ligt eindelijk in de winkels, maar er zijn ook al heel wat problemen geweest met het spel, waardoor heel wat mensen niet konden spelen. Veel frustraties alom dus, maar uitgever EA probeert iedereen nu tevreden te stellen met een gratis spel.

Ruim een decennium moesten fans van SimCity wachten om weer aan de slag te kunnen met hun eigen stad, om zo hun ideaalbeeld tot leven te laten komen. Probleem was echter dat de servers de massale toeloop niet konden slikken, waardoor heel wat mensen gewoonweg niet konden spelen. 

Jammer genoeg is het echter verplicht om verbonden te zijn met de servers, iets wat toch heel wat wrevel deed ontstaan bij de spelers. Om hen tegemoet te komen besluiten uitgever EA en ontwikkelaar Maxis nu om iedereen een gratis pc-spel aan te bieden, nadat eerder ook al de marketing werd stopgezet om eerst op dit probleem te kunnen focussen. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je gewoon SimCity in je bezit hebben en voor 18 maart het spel hebben opgestart. Vanaf die dag zal iedereen namelijk een mail krijgen om te weten te komen welk spel er gratis wordt aangeboden als compensatie.

Kan je SimCity niet spelen? Vermaak je dan met een portie gamer-humor

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees