WIN. Vrijkaart toneel Fragment : De Golf

Toneel Fragment staat al meer dan 40 jaar tweemaal per jaar op de planken. In november brengen zij een primeur door het toneelstuk' de Golf' te brengen door de jeugd. De golf is een stukje geschiedenis dat de dag van vandaag actueler is dan ooit. Elf jonge mensen zijn momenteel volop aan het repeteren en zullen het beste van zichzelf gedurende een spannende en beklijvende toneelavond waarin er ook eens mag gelachten worden op 16, 17, 18 en 19 november

Het Nieuwsblad mag 4 vrijkaarten weggeven voor de voorstelling van zondag 19 november. Stuur als de bliksem  een mailtje met je gevens en vermeld of je 1, 2, 3 of 4 kaarten wenst. 
Niet gewonnen, niet getreurd reserveer je kaarten via www.fragment.be. Tijdens de premièrevoorstelling van donderdag wordt je ook nog een drankje aangeboden.

 

“Het valt niet te begrijpen dat duizenden mensen zich blindelings laten leiden door 1 leider”.Deze uitspraak doet Jonas Ronsmans, leerkracht geschiedenis, besluiten om zijn leerlingen van 6 humane te onderwerpen aan een experiment. Om te leren begrijpen wat er gebeurde tijdens de Tweede Wereldoorlog, om aan den lijve te ondervinden wat 1 man kan bereiken met macht. Kracht door discipline! Kracht door eenheid! Kracht door actie!  De Golf is gestart. Kan hij nog gestopt worden?

Met:  Michiel Donies, Elena Hogeveen, Janne De Pauw, Thomas Van Crombruggen, Robbe Cools, Elena Kabore, Melanie De Ridder, Ief Van de Voorde, Dina Ghordo, Anne De Boeck, Vincent Crabbe, Jade Graves, Ellie Van Boom. In een regie van Jan Sas
Locatie: Gildenhuis – Gildenstraat 19 – Londerzeel
16,17,18 en 19 november
 

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio