Het is niet zo verwondelijk dat we met dit goede weer bijna kunnen spreken van een wespenplaag. Hoewel Kurt denkt dat het ergste nog moet komen zo tegen september aan.

Het Wespenteam heeft reeds meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van wespenbestijding. Momenteel beperken de oproepen zich niet alleen tot Londerzeel maar rukt Kurt Bellon ook uit over de drie provinciegrenzen. Wanneer blijkt dat het om bijen gaat en niet om wespen wordt er natuurlijk een imker bijgehaald.

Je kan Het Wespenteam ook bereiken op zaterdag en in hoogst dringende gevallen zelfs op zondag. Dit kan op het nummer 0478/24.77.75

We zouden eigenlijk ook kunnen  spreken van de rattenvanger van Malderen want Het Wespenteam heeft zich sinds twee jaar ook gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte.

Ratten, muizen, mollen, niets is nog veilig voor het wespenteam. Kurt is een erkend gebruiker van Biociden ( voor de kenners, met erkenningsnummer 12279)

Voor elk ongedierte heeft Het Wespenteam zo zijn eigen verdelgingstechniek. Mollen worden bijvoorbeeld met klemmen gevangen of met de exterminator. Voor mollen verdelging kan er zelfs een onderhoudscontract afgesloten worden..

Vliegen worden dan weer bestreden met de flytrap of met een elektrische vliegenlamp. De dazenval zit ook in het bestrijdingsgamma.

Een interessante aanbieding is dan weer het onderhoudscontract voor Pest Control. Heel wat bakkerijen, slagerijen, broodjeszaken, traiteurs, voetbalkantines of supermarkten maken hiervan reeds gebruik.

Kurt weet ook nog te vertellen dat hij vanaf 1 juli 4/5 werkt als gemeentearbeider. Hierdoor kan hij nog vlugger bij de klant langsgaan. Een snelle service is immers een sterke troef van Het Wespenteam

Bekijk HIER hoe een oproep in zijn werk gaat.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio