WIN. Vuurwerk bij fietsen De Bondt

© Doef

© Doef

© Doef

© Doef

© Doef

© Doef

© Doef

1 / 7
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bij fietsen De Bondt in de Stationstraat te Londerzeel staat met de eindejaarsfeesten in het zicht alles in het teken van het vuurwerk. Ze zijn dan ook de enige erkende vuurwerkverkoper uit de streek. De verstrengde veiligheidsmaatregelingen worden strikt opgevolgd en vuurwerk mag niet verkocht worden onder de 16 jaar. Hou het veilig en hou je aan de richtlijnen van de gemeente (zie hieronder)

Geert Rampelbergh

Ter kennismaking schenkt Het Nieuwsblad en Fietsen De bondt een vuurwerkset weg om de eindejaarsfeesten nog meer glans bij te zetten.

Het volstaat om een mailtje te sturen met je gegevens. De 69ste mailer wordt persoonlijk verwittigd en mag het vuurwerk gaan afhalen in de winkel in de Stationsstraat te Londerzeel.

Feestvuurwerk in Londerzeel: wat mag (niet)?

Vuurwerk afsteken mag in Londerzeel enkel van 31 december om 20 uur tot 1 januari om 1 uur.

Overtredingen worden bestraft met een gemeentelijke administratieve sanctie (GAS) van 250 euro. Het feestvuurwerk wordt verder in beslag genomen en vernietigd.

Wie op een ander moment vuurwerk wil afsteken, heeft hiervoor vooraf de toestemming van de burgemeester nodig.

Wensballonnen met open vlam zijn verbodenomdat het risico op brand te groot is.

Houd het veilig!

Houd vuurwerk buiten bereik van kinderenLees vooraf aandachtig de gebruiksaanwijzingHoud huisdieren op een veilige afstand en weet dat voor dieren in de wei vuurwerk angstaanjagend is - ze kunnen in paniek weglopen en gewond of zelfs gedood wordenSteek geen vuurwerk af bij hevige wind en steek maar één vuurpijl tegelijk af

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio