Geslaagde opening bistro 'Den Druivelaer'

Geslaagde opening bistro 'Den Druivelaer'

Foto: Haes

Kalmthout - Ongeveer een half jaar nadat restaurant 'De Noordertuin' de deuren heeft gesloten, opende op vrijdag 6 november een nieuw bistro-restaurant in de hoeve aan het Noordeind. Uitbaters Sven Haes en zijn vriendin Vicky Gangolf hebben samen een ruime ervaring in de horeca.

'Het was een droom om ooit een eigen zaak te kunnen opstarten en in onze zoektocht om dit te realiseren botsten we op deze prachtige hoeve,' vertelt Sven. 'Het was meteen 'onze goesting'. We wilden er, in economisch minder gunstige tijden, toch ten volle voor gaan om deze horecazaak een nieuwe start te geven. Veel werd vernieuwd, maar de schitterende druivelaarstruik een de perola in de tuin bleef behouden. De naam van onze zaak was dan ook snel gevonden!'

Bistro 'Den Druivelaer' mikt op een breed publiek. Iedereen is er welkom voor zowel een pintje aan de toog als voor een pannenkoek, een wafel of een uitgebreid diner. In de 'lounge' kunnen ook kleine privé-feestjes of vergaderingen gehouden worden.

In het voorjaar wordt een verharde weg aangelegd om een verbinding te maken van het tuinterras naar het fietspad Rozemieke (naast spoorweg Antwerpen-Essen).

Meer info? info@dendruivelaer.be en www.dendruivelaer.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio