Speeldata 2012

't Spelleke van Lierde 2012

't Spelleke van Lierde 2012

Foto: GVDV

Lierde - Speeldata 2012 Vrijdag 3 februari => UITVERKOCHT Zaterdag 4 februari => nog enkele kaarten beschikbaar Zondag 5 februari => UITVERKOCHT Maandag 6 februari => Nog een 10-tal plaatsen vrij Dinsdag 7 februari => Nog 3 plaatsen vrij Kaarten kunnen besteld worden bij Martien de Wolf via 0477 49 03 78.

Anno 2012 stuurt de babyboomgeneratie het dagelijkse leven in Lierde met rustige, doch strakke hand, hun jeugddromen realiserend. Sport- en cultuurpaleizen rijzen op aan de hemel. Het geld is goed besteed, net voor het waardeloos werd.

Er is dus nieuws onder de zon in Lierde, maar verder is er geen nieuws. Nu nog niet, later misschien wel, want er zitten verkiezingen aan te komen, al gebeurt dat wel vaker.  Sommige babyboomers hebben er nog zin in, anderen zien dat het goed is geweest en vertrouwen er op dat alles bij het oude blijft.

Zit daar geen jong geweld aan te komen? Relschoppers, ‘boelzoekers’, die onze prachtige realisaties, onze torens van welvaart, door elkaar proberen te schudden ? Misschien mag de jeugd rekenen op de ervaring van Tiest en Fluite en van een lange stoet van zéér oude wijzen, die een brug slaan naar de toekomstige generatie, en er een inspiratiebron voor zijn. Want ook deze zijn ‘nie skou van ’t wet gat’.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio