Geel-centrum moeilijk bereikbaar op 1 augustus

Geel-centrum moeilijk bereikbaar op 1 augustus

Foto: Gert Verhesen

Geel - Ingevolge verschillende sportwedstrijden is het centrum van Geel op zondag 1 augustus moeilijk bereikbaar. Er is een omleiding voorzien richting Kasterlee via de Ring, Retieseweg, Katersberg en Dr. Van De Perrestraat.

Vanaf 14.30u is er een omleiding van Meerhout naar Geel langs de Bevrijdingslaan, Kiezel, Tessenderloseweg, Winkelom en Ring.

Het eenrichtingsverkeer wordt in volgende straten opgeheven van 11.45 tot 18.30 uur: Kollegestraat (tussen Gasthuisstraat en Pastoor Van Neylenstraat), pad tussen Schuttershof en Kollegestraat, Rozendaal (tussen Stationstraat en Heidebloemstraat), Stationsstraat (tussen Nieuwstraat en Markt), Pallo, Doelenstraat en Dul.

Er geldt parkeerverbod van vrijdag 30 juli vanaf 6 uur tot maandag 2 augustus om 22 uur op de parking voor personen met een handicap op de Markt (alternatief op de eerste rij parkeerplaatsen van de ‘Kleine Werft’), de Westelijke helft van de Markt en de parking hoek Werft-Palingstraat.

Zondag 1 augustus geldt er op de Markt volledig parkeerverbod. Tussen 7 en 19 uur eveneens in Burgstraat, Gansakker, Gerststraat (tussen Gansakker en Logen), Kleine Werft. Tenslotte tussen 11 en 19 uur in Pas (tussen Markt en Waterstraat), Veldstraat, Waaiburg (tussen Kameinestraat en Tulpenstraat), Asterstraat, Heilige Geeststraat, Kameinestraat, Lebonstraat, Nieuwstraat, De Billemonstraat, St.-Dimpnaplein, Molenstraat, A. De Vosstraat (tussen Logen en Molenstraat), Logen, Heimerik (tussen Logen en Mannestraat), Mannestraat (tussen Heimerik en Kievermont), Kievermont, Kievermondeveld, Stalpaart (tussen Kievermondeveld en Tweeboomkes), Tweeboomkes, Zandstraat, Molosewaver (tussen Meerhoutseweg en Zandstraat), Laar (tussen Gasthuisstraat en nr. 104), Pastoor Van Neylenstraat, Kollegestraat (tussen Pastoor Van Neylenstraat en Diestseweg), Diestseweg (tussen Kollegestraat en Markt), Rozendaal (tussen Stationstraat en Heidebloemstraat), Elsum (tussen Lebonstraat en Valkenborch), Valkenborch, Kwakkelberg (tussen Valkenborch en Stationsstraat), Stationsstraat.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio