Wegwerken in Geel

Geel - In de maand oktober plant de stad verschillende wegenwerken binnen Geel. Aan het kruispunt Antwerpseweg-Klaverhei worden verkeerslichten geplaatst en in de Koning Albertstraat starten asfalteringswerken.

In de loop van de maand oktober starten de werken in het kader van de minder hinder maatregelen ter voorbereiding van de Noord-Zuidverbinding. Het kruispunt Antwerpseweg-Klaverhei wordt voorzien van verkeerslichten. De werken worden uitgevoerd in drie fases. Van 11 tot 15 oktober wordt Klaverhei afgesloten maar op de Antwerpseweg blijft doorgaand verkeer zonder hinder mogelijk. Na 15 oktober wordt het verkeer op de Antwerpseweg op één rijstrook gebracht, afwisselend de binnenste en buitenste rijstrook. Het einde van de werken is voorzien voor eind december 2010.

Asfalteringswerken Koning Albertstraat

In de Koning Albertstraat worden op het gedeelte tussen Ring en Doornboomstraat asfalteringswerken uitgevoerd. De werken starten op woensdag 6 oktober en zullen ongeveer een week duren. De Koning Albertstraat wordt volledig afgesloten voor alle verkeer. Er is een omleiding voorzien via Amocolaan, Winkelomseheide, Winkelom, Ring en omgekeerd.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio