Aanleg Noord-Zuidverbinding start in zomervakantie

Geel - De Noord-Zuidverbinding omvat de aanleg van een nieuwe verbindingsweg tussen Geel en Kasterlee, de bouw van een nieuw op- en afrittencomplex met fly-over ter hoogte van Geel-West en in eerste instantie de aanpak van enkele kruispunten op Geels grondgebied om de verkeersstromen tijdens de werken in goede banen te leiden. De aanleg gaat in de zomervakantie van start.

Om de Gelenaren goed te informeren over de werken, wordt begin juni een folder verspreid. Hou je brievenbus dus goed in de gaten! Huisgezinnen die geen reclame ontvangen (omwille van de aankondiging van een desbetreffende sticker) zullen de folder echter niet ontvangen. Geïnteresseerden kunnen de folder vanaf dinsdag 7 juni verkrijgen via onderstaande contactgegevens.

De opdrachtgever van de werken, het Agentschap Wegen en Verkeer, organiseert in juni drie infoavonden om het project toe te lichten aan inwoners van Geel. De eerste infoavond vindt plaats op dinsdag 7 juni in de parochiezaal in Geel-Punt. Op donderdag 9 juni volgt een tweede infoavond in de parochiezaal van Ten Aard en een laatste infosessie vindt plaats op maandag 20 juni in het ontmoetingscentrum in Winkelomheide. De avonden starten telkens om 20u. Naast de toelichting over de projecten, wordt ook tijd voorzien om vragen te beantwoorden.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio