Werken heraanleg Markt breiden uit

Geel - Vanaf oktober zal er in vier van de zes zones gewerkt worden aan her heraanleg van de Markt. Zowel aan de zuid-, oost- en westzijde als op het centrale marktplein zal er heel wat bedrijvigheid te merken zijn. Alle zaken blijven bereikbaar en de doorgang voor voetgangers en fietsers blijft verzekerd.

Op het middenplein van de Markt wordt momenteel volop de pleinvloer gelegd. Deze werken worden de volgende weken verder gezet. Langs Diestseweg en Pas wordt vanaf 20 september de boordsteen van de rijweg aangelegd, gevolgd door de heraanleg van de voetpaden. De terrassen van de horecazaken langs de west- en oostzijde maken vanaf 3 oktober plaats voor de werken. Ook hier worden rioleringsaanleg en werken aan nutsleidingen gevolgd door een nieuwe bovenaanleg

Voor voetgangers wordt langs de beide zijden van het plein een veilige voetgangerszone voorzien. Naargelang de vordering van de werken zal deze doorgang langs de gevels of de pleinkant voorzien worden. Fietsers worden met aandrang gevraagd af te stappen zodat zij voetgangers niet in gevaar brengen. Omwille van veiligheidsredenen is zowel voor fietsers als voetgangers verboden zich in de werfzone te begeven.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio