extra leiding gezocht voor stijgend aantal leden

KSA-VKSJ Elst is het nieuwe jaar goed gestart !

© KSA Elst

© KSA Elst

© KSA Elst

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ook voor de KSA-VKSJ te Elst is het werkjaar 2010-2011 voorspoedig begonnen. Omdat er van 't jaar 45 ingeschreven leden zijn, zou wat extra leiding wel van pas komen. Wil je zelf bij deze jonge, enthousiaste bende horen ? Of is dit meer iets voor je dochter, zoon, buurjongen of -meisje ?

Hugo Conderaerts

Leider Karel De Koekelaere : "Op de startdag hebben we gewerkt rond het jaarthema. Dit jaar was het "Doremi van solasi" met de bedoeling de jeugdbewegingsliederen meer aan bod te laten komen en dus in de kijker te plaatsen, zodat deze niet verloren gaan. In spelvorm wordt daar altijd rond gewerkt. Iedereen tussen 6 en 16 jaar kan lid worden, ouder is leiding of ondersteunend lid."

Propere handen, propere auto's

Op zaterdag 4 september hebben de Knapen en Sjo’ers, onder begeleiding, de handen uit de mouwen gestoken en alle vuile wagens die passeerden een nieuwe glans gegeven. De Sloebers, Pagadders en Jongknapen hebben flink mee geholpen om vuile auto’s te zoeken! Het werd dan ook een groot succes. Met zo’n 50 auto’s was iedereen moe maar tevreden over deze activiteit.

Startdag

Wie wil die arme Doremi van Solasi helpen? Heel veel kinderen zo bleek op de Startdag ! In een spannend spel zonder grenzen verzamelde iedereen, van Sloebers tot Sjo’ers, oude en nieuwe jeugdbewegingsliedjes om het land van Solasi te redden. De beloning ? Heerlijke pannenkoeken en taart met een drankje !

Intussen hebben de Knapen en de Sjo'ers er, onder een stralend nazomerzonnetje, de afvaart van de Lesse opzitten. Van een meer dan geslaagde dagtrip gesproken ...

Draagt ook u deze toffe bende een warm hart toe ? Kom dan op 29 oktober uw voeten onder tafel schuiven op de Pasta-avond in zaal Ter Elst.

Voor alle info, bezoekt u de site www.ksa-elst.be

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio