Eerste activiteit een retro fuif

Nieuwe vzw ‘Zot van Beersel’ zag het levenslicht

Nieuwe vzw ‘Zot van Beersel’ zag het levenslicht

De nieuwe vzw wil niet alleen gewoon activiteiten organiseren, maar zich ook inzetten voor het goede doel Foto: hdd.

Beersel - Onlangs werd de vzw ‘Zot van Beersel’ opgericht door Bruno Lerminiaux, Erik Mosselmans en Bart Devillé. . De vzw heeft een sociaal cultureel doel. Enerzijds wilt zij een aantal activiteiten organiseren waaronder een opvolger voor het bekende schlagerfestival aan het kasteel van Beersel dat van 2007 tot 2010 erg veel volk naar Beersel lokte. Anderzijds wil Zot Van Beersel zich inzetten voor het goede doel door afwisselend een sociaal en lokaal doel te kiezen.

Er werd alvast een eerste activiteit gepland. Op zaterdag  17 januari 2015 organiseert vzw Zot van Beersel een ‘Do You Love The 90’s Party’ in het  DOC(aan Bezoekerscentrum De Lambiek) , Gemeenveldstraat 3 in 1652 Alsemberg. Deze retro fuif met alleen maar topmuziek uit de jaren 90 wordt een knaller.  DJ Ward komt het beste van zichzelf  geven en om 23 uur vindt er een optreden plaats van Get Ready ( de top boys band uit de jaren 90 met hits als: “Diep” & “Marjolijn”). 

Kaarten in voorverkoop kosten 8€, aan de kassa betaal je 10€.  Voorverkooppunten zijn De Zwaan in Dworp, De 3 Patrijzen in Dworp, De Drie Fonteinen in Beersel , De Neu Pruim in Beersel, ‘t Pleintje in Alsemberg, Café de kelt en Park’s Café in Halle.

Groepen van 11 personen betalen in voorverkoop  voor 10 kaarten 80€ en krijgen een kaart gratis.  Deze kaarten worden thuis geleverd.  Meer info via zotvanbeersel@gmail.com. Info & reservatie:  0496 90 90 01 .

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio