Willen het serieus aanpakken

Amacro Cycling Team voorgesteld

© hdd.

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, op de bedrijfsite van de nieuwe sponsor Amacro in de Beerselse deelgemeente Huizingen werd het Amacro Cycling Team voorgesteld. Nieuw was het niet allemaal voor deze koene fietsers, inderdaad, als wielerclub heeft het bestuur van het Amacro Cycling Team wel al wat ervaring daar het een voortzetting is van het Luypaert Cycling Team.

hugodeville

De zaakvoerder Johan Cromphout had kosten nog moeite gespaard om de clubleden van een nieuwe outfit te voorzien, geheel in het concept van de bedrijfsfilosofie. Tevens heeft Johan beloofd om af en toe eens samen met de groep mee te gaan fietsen.

De club zelf bestaat uit 25 actieve leden die elke zondag erop uit trekken voor een tourtocht van ongeveer 100 km. Nieuw dit jaar is ook dat de club uit 2 groepen bestaat. Buiten de wekelijkse zondagsrit wordt er ook deelgenomen aan ritten zoals RVV, Tilff-Bastogne-Tilff, Grinta Challenge enz…

De nieuwe club wil een en ander serieus aanpakken en het niet alleen laten bij op zondag wat te gaan fietsen. Zo trekt het Amacro Cycling Team in september voor een weekend op teambuilding naar de Ardennen, weer iets om naar uit te kijken. De club zal vanaf half april tevens over een website beschikken (www. amacrocyclingteam.be) waar alle info beschikbaar zal zijn.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio