Volgt de Bersalis Tripel en Bersalis Kadet op

Oud Beersel lanceert de Bersalis Sourblend

Oud Beersel lanceert de Bersalis Sourblend

Bersalis Sourblend is de nieuwste creatie van Oud Beersel Foto: hdd.

Beersel - Oud Beersel werd op 25 november 2015 officieel heropend met de lancering van Bersalis Tripel. Dankzij het succes van dit speciaalbier heeft de brouwerij kunnen investeren in de productie van haar traditionele lambiekbieren.

Om de 10de verjaardag te vieren van de heropleving van Brouwerij Oud Beersel, heeft de jonge brouwmeester zijn vakmanschap ingezet voor de creatie van Bersalis Sourblend, een mengeling van een blond hooggistingsbier en Lambiek. Het is een bier dat ook de harten zal veroveren van diegenen die nog op de traditionele lambiekbieren dienen verliefd te worden.

Bersalis Sourblend zal de komende weken van het vat te drinken zijn bij Brasserie Gravenhof (Dworp); Boelekewis (Huizingen); Hoppy Loft Delirium Café (Brussel); Honoloeloe (Mechelen); Gollem, Via Via Antwerpen en ’t Waagstuk (Antwerpen) alsook op verschillende evenementen zoals De Lambiekfeesten (Alsemberg), Nacht van de Ondernemer (Alsemberg); De Nacht van de Grote Dorst (Itterbeek) en Zythos Bier Festival (Leuven). Eind mei zal deze ook beschikbaar zijn op fles van 33 cl.

Contact Oud Beersel: Laarheidestraat 230, 1650 Beersel |+32 486 365 843 | gert@oudbeersel.com

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio