Brengt “Veel vijven en zessen” in CC de Meent

Joggers Beersel halen Jacques Vermeiren naar Beersel

Joggers Beersel halen Jacques Vermeiren naar Beersel

De Joggers Beersel halen Jacques Vermeiren naar Beersel, niet om mee te joggen, wel om zijn show te brengen in CC de Meent Foto: hdd.

Beersel - Joggers Beersel zijn wel van alle markten thuis. Zij lopen niet alleen wekelijks hun toertje(s), jaarlijks organiseren zij zelf hun jogging en nemen ook in clubverband aan andere jogging -activiteiten deel en nu hallen ze ook Jacques Vermeiren naar Beersel.

Op zaterdag 4 juni komt de beste smoelentrekker van het land naar CC de Meent in Alsemberg en brengt zijn nieuwe show “Veel vijven en zessen”. Voor de vele jonge bezoekers een ontdekking, een hilarische revelatie. Voor alle fans van vroeger een herontdekking en steevast een verrukte update. Na 17 jaar afwezigheid op de planken is 5 voor 12 in 135 voorstellingen voor méér dan 75.000 fans uitgegroeid tot een staalkaart van Jacques Vermeire.

Met ‘ Veel Vijven en Zessen’ gaat de oer komiek resoluut door op dat herwonnen elan, Jacques Vermeire 2.0 ontplooit op de planken een geheel eigen vorm van old skool comedy: zowel oude als nieuwe typetjes en sketches, onverwachte stand-ups en memorabele improvisaties, verrassende liedjes en pronte pirouettes. “Veel vijven en zessen “ geeft dan ook een garantie op theater brede  humor, volslagen authentiek en compleet tijdloos. Jacques Vermeire wordt niet oud en weet nog altijd jong en oud aan het lachen te brengen.

Het optreden van Jacques Vermeiren vindt plaats op zaterdag 4 juni 2016 om 20.00 uur in CC de Meent te Alsemberg. Kaarten voor de show zijn nog te verkrijgen bij de Joggers-Beersel, Johnny Debremacker 0497/35.98.63 of johnny.debremacker@telenet.be  of via de website www.demeent.be . 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio