Meerdere sporten komen aan bod

Beerselse jeugd kan zich sportief uitleven

Beersel - Zowel tijdens de krokus- als de paasvakantie zal de Beerselse jeugd de kans krijgen zich sportief uit te leven. Deze kans krijgen zij tijdens de krokusvakantie met een voetbalstage voor de leeftijdscategorie van 6 tot en met 14 jaar en tijdens de paasvakantie met de sportweken voor jongeren van 8 tot en met 15 jaar.

De voetbalstage vindt plaats in Sportcomplex Vogelenzang Dworpsestraat 149 te Lot op 27 en 28 februari, dit van 9u tot 16u(opvang 1u voor en na). Op het programma voetbalactiviteiten en techniek-trainingen met gediplomeerde trainers. De deelname prijs bedraagt 30 euro voor de twee dagen(broer of zus 25 euro voor de twee dagen), fiscaal aftrekbaar tot 12 jaar.

Ook de sportweken(van 10 tot en met 14 april) vinden plaats in Sportcomplex Vogelenzang, dit van 9u tot 16u(opvang 30 min. voor en na). Het gaat hem hier om een omni sportweek met een veelzijdig aanbod van bekende en nieuwe sporten, aangepast aan de leeftijd van de deelnemers en met gediplomeerde trainers. Hier betaalt men 65 euro per week per kind, fiscaal aftrekbaar tot 12 jaar.

Inschrijven voor de voetbalstage kan via www.beersel.be(e-loket) of www.futebol.vlaanderen.be tel. 0468/23.86.80 of sportglorie@gmail.com .Voor de sportweken: www.beersel.be(e-loket) of www.sportopiavzw.be , tel. 0478/37.88.94 en sportopiavzw@hotmail.com .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio