Kandidaat-trainers blijven welkom

Jeugdwerking Verbroedering Beersel-Drogenbos werd bekroond

Beersel - De jeugdwerking van Verbroedering Beersel-Drogenbos behaalde drie sterren in de Foot Pass-audit van Double Pass, een erkenning die maar weinig clubs te beurt valt. Foot Pass is het belangrijkste kwaliteitslabel voor opleidingen van voetbalclubs. Hierbij komen zowel sportieve als meer organisatorische aspecten aan bod.

Op basis van de resultaten van deze audit kan de kwaliteit van jeugdopleidingen op een objectieve manier met mekaar worden vergeleken. Jürgen Huylebroeck: “ Het resultaat van deze drie sterren is bijzonder mooi en belangrijk voor de verdere uitbouw van de club. We kunnen onze belangrijke jeugdopleiding dus verder blijven perfectioneren en uitbouwen. Dit is niet alleen belangrijk voor de toekomst van onze club, maar in de eerste plaats voor onze jonge voetballers die zich ten volle sportief kunnen blijven ontplooien onder deskundige begeleiding. Nu wij beschikken over het 3 sterren label heeft het bestuur in samenspraak met de jeugdcel gisteren reeds beslist, dat jeugd van Verbroedering Beersel-Drogenbos in het seizoen 2017-2018 in de interprovinciale competitie aantreedt. De voorbereiding hierop zijn reeds gestart. Geïnteresseerde spelers uit alle leeftijdscategorieën kunnen zich nu melden voor een testtraining (http://vbdfoot.club/testaanvraag).

Kandidaat-trainers kunnen zich melden bij sportief verantwoordelijke Dirk Verbist (0477 236 478 of dirk.verbist@hilti.com) .” Iedereen krijgt dan ook een pluim voor haar/zijn inzet en medewerking.

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio