Straatanimatie voerde de hoofdtoon

Avond- en Rommelmarkt van Beersel kreeg volle medewerking van de weermaker

Avond- en Rommelmarkt van Beersel kreeg volle medewerking van de weermaker

De azalea's ten voordele van Kom op tegen Kanker gingen vlot van de hand Foto: hdd.

Beersel - In feite kon je geen beter weer wensen voor een activiteit als een jaarmarkt of avondmarkt. Niet te warm om te stappen of te slenteren, droog en niet te koud om te genieten van een streekbiertje – waarom geen Beersel- op een terras en noem maar op. Er kwam dan ook heel wat volk opdagen.

Voor deze editie zette het jaarmarktcomité volledig in op straatanimatie met bijvoorbeeld in “De Malleboot” “Kinderen Baas”, in een samenwerking van Gezinsbond Beersel en Babor een kinderspeeldorp met alles er op en er aan en een reeks optredens ter hoogte van het Samba café.

Er was uiteraard ook de rommelmarkt al vanaf 14u en ook heel wat verenigingen waren op de afspraak met een of andere stand. De avondmarkt begon om 17u. Gezien de weersomstandigheden was het publiek vlug op de afspraak. De azalea’s verkocht ten voordele van Kom op tegen Kanker gingen vlot van de hand. Meer dan 30 kunstenaars stelden tentoon op de Kunstmarkt in de vernieuwde en opgefriste Gemeentelijke Feestzaal. Ook hier mochten de organisatoren-Curieus Beersel-  heel wat bezoekers verwelkomen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio