Het beste café van Beersel

Alzenbar één maand open en al de hoofdvogel afgeschoten

Voor Didier, Katrien en de twee dochters wordt de Alzenbar een mooie nieuwe uitdaging Foto: hdd.

Beersel - Het eerste weekend van september openden Didier Paesmans en Katrien Van Hoef de Alzenbar in Alsemberg. Een week geleden vond de officiële opening plaats en nu al bleek uit de enquête van Het Nieuwsblad dat “de Alzenbar” het beste café van Beersel is.

Hoe de Alzenbar er kwam? De bar, door uitbater Didier Paesmans en zijn vrouw Katrien Van Hoef omgetoverd tot Alzenbar- zij zorgen er voor dat iedereen “Al” zich “zen” voelt in hun “bar”- is ook een resultaat in CC de Meent van heel wat ingrijpende werken die de laatste maanden aan de gang waren.

Na 26 jaar horeca-ervaring (in het Gravenhof) zagen Didier en Katrien dit als een mooie, nieuwe uitdaging: “In onze Cultuur-Lounge-Bar” willen wij onze klanten verwennen met streekgebonden producten in een gezellig kader. Een klein “hongerke”, een “goei pint”, “goe muziekske” op de achtergrond….. Lekker nagenieten van een drukke dag of werkweek….”

Didier: “Het beste café van Beersel”, dit hadden we zeker niet verwacht, we zijn nu ook niet alleen in Beersel. We krijgen nu ook nieuwe mensen over de vloer die eens komen uit nieuwsgierigheid, maar uiteraard blijft iedereen hier welkom. “ En Didier geeft nog mee dat hij dit in zijn stoutste dromen nooit had verwacht… “ En wat ik ook erg belangrijk is, ik wil dat iedereen van ons team hier graag komt werken. En dat voelen ook de klanten aan ! “

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio