24 huurwoningen komen op de markt

Winderickx wooncomplex ingehuldigd in Alsemberg

Het wooncomplex Winderickx is gelegen op de hoek Zoniënwoudlaan-Nieuwe Houtweg Foto: hdd.

Beersel - In aanwezigheid van Gedeputeerde Tom Dehaene, de burgemeester en OCMW voorzitter van Beersel, schepenen en raadsleden van Beersel en Sint-Pieters-Leeuw werd in de Beerselse deelgemeente Alsemberg het woningcomplex Winderickx plechtig ingehuldigd. De naam verwijst naar het nabij gelegen Winderickxplein.

De aanwezigen werden verwelkomd door Oscar Decoster, voorzitter van Woonpunt Zennevallei die het project voorstelde: “Sinds 2011 wordt het dorpscentrum van Alsemberg, stap voor stap, in een nieuw jasje gestoken en ik mag gerust zeggen vandaag,  dat Woonpunt Zennevallei hier echt zijn steentjes heeft toe bijgedragen hierin sterk gesteund door Vlabinvest. Hier op de hoek van het Zoniënwoudlaan en de nieuwe Houtweg werden 20 woningen voor sociale huur en 4 Vlabinvest appartementen opgetrokken. Hierdoor komen ook middeninkomens in aanmerking.”

Voor alle 24 woningen kunnen mensen uit de eigen streek voorrang krijgen. Naast de mooie terrassen zijn er 17 ondergrondse en 12 bovengrondse parkeerplaatsen en worden groendaken voorzien op alle platte daken

Voor het ontwerp en realisatie zorgden DB Architecten en aannemer N.V. Elpers. De totale kosten bedroegen 2.731.934 euro. Met de verhuringen wordt gestart vanaf 1 november van dit jaar. Meer info: Woonpunt Zennevallei Molenborre 26/01 1500 Halle. Tel. 02/363.10.50, info@wpz.be en www.wpz.be .

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio