Weredi Lot pakt uit met hernieuwde website en logo

© hdd.

Onder impuls van de jeugdwerking van Koninklijk Toneelgezelschap Weredi Lot werd de website www.toneelweredi.be in een nieuw jasje gestoken. De webdesigner van dienst was Steven Lots van Lotsofdots.

Hugo Deville

De bezoeker kan er terecht voor een brede waaier aan informatie. Alle komende producties (jeugd, adolescenten en volwassenen) worden er aangekondigd en het wordt de potentiële toeschouwer zeer eenvoudig gemaakt om zijn zitplaatsje te reserveren. Ook alle producties sinds het ontstaan van Weredi (1955) vind je er terug, telkens met enkele nostalgische foto's. Verder vind je er ook informatie over alle extra evenementen die Weredi al georganiseerd heeft en nog zal organiseren. Hun tweede WEERDIE QUIZ op 21 oktober in zaal Blokbos Lot staat vooraan op de lijst.

Bovendien kreeg elk actief lid van Weredi een eigen webstekje. Zelfs leden die nu wat minder actief zijn, kan je terugvinden. “Wie nog maar een schroef heeft vastgedraaid bij een productie van Weredi kan je terugvinden bij Wie is wie?,”zegt Jan Zelck, voorzitter van Weredi.

Via de website kunnen er nu ook abonnementen besteld worden. Dit maakt het de bezoeker mogelijk om voor iedere productie een reservatie te maken aan verminderde prijs. Naast een hernieuwde website komt het gezelschap ook met een nieuw logo op de proppen. In de laatste 62 jaar werd er weinig veranderd aan het logo.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus