Koorleden kozen zelf de nummers

Koor Serenata uit Drogenbos haalt de jukebox terug boven water

Koor Serenata uit Drogenbos haalt de jukebox terug boven water

Wie ouder is dan 16 jaar en op zoek naar een leuke en creatieve hobby èn graag zingt is welkom Foto: hdd.

Drogenbos - Zondag 15 oktober om 15u verzorgt koor Serenata een uniek concert in de Gemeentelijke feestzaal(achter het gemeentehuis). Het is inderdaad niet het eerste optreden van Serenata, maar het mag toch uniek genoemd worden.

Als thema kreeg het “jukebox” mee en zoals het ook de manier van werken was bij een jukebox, kozen ook hier de koorleden zelf de nummers, uiteraard brengen zij deze zelf. Het verhaal speelt zich ook af in een café, met alles er op en er aan. Kaarten in voorverkoop kosten 8 euro, aan de ingang betaal je 10 euro.

Voor wie Serenata nog niet kent, het koor is niet meer weg te denken in de gemeente. Dit meerstemmig dameskoor met ambitie bestaat uit 22 enthousiaste zangeressen. Wekelijks wordt er gerepeteerd van 19u30 tot 21u30 in de gemeentelijke feestzaal. Klassiek, populair, musical of traditioneel: het repertoire is even afwisselend als verrassend.

Wie ouder is dan 16 jaar en op zoek naar een leuke en creatieve hobby, wie wil meezingen in een gezellige sfeer en af en toe optreden is welkom. Men kan dan eerst vrijblijvend komen kennismaken en een keertje meezingen tijdens een avondrepetitie.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio